کراکت مرغ پنیر

سیصدگرم فیله خام مرغ (ترجیحا سینه مرغ) ، نصف پیمانه سویای خیس شده و آب گرفته ، یک عدد پیاز کوچک و سه حبه سیر را توی غذاساز ریخته و روشن میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه ، دوقاشق پودر پنیر پارمزان ، کمی نمک و فلفل سیاه و آویشن ریخته و باز میزنیم تا همه مواد ترکیب و خمیری بشه ، مواد را توی ظرفی دردار ریخته و میذاریم تو یخچال یکی دوساعت بمونه ، درانتها مواد رو از یخچال خارج کرده و با دست خیس به اندازه نارنگی برداشته و کف دست باز میکنیم و یه برش خلالی یا رنده شده پنیر چدار یا گودا یا پنیر پیتزا را وسطش قرار داده و میبندیم و بهش فرم میدیم و توی آرد سفید میغلوطیم ، توی ظرفی دیگه یه تخم مرغ رو با یه قاشق شیر هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد کروکت کاورشده با آرد را توی تخم مرغ زده و بعد با پودر سوخاری میپوشانیم ، وقتی همه آماده شده نوی روغ فراوان و داغ سرخ میکنیم.

نکته: اگر روغن زیاد نباشه قسمتی که از روغن بیرونه ترک میخوره پس حتما توی روغن شناور باشه.

توضیحات: میتونین سویا رو حذف کنین اما بنظر من باسویا خیلی سبکتر میشه یا اینکه بجای سویا سیب زمینی آب پز بریزین ، بجای پنیر پارمزان هم میتونین پنیر خامه ای

کیک ماست باعطروطعم لیمو

طرز تهیه جوجه چیلی زعفرانی مخصوص

طرز تهیه میلانزای ایتالیایی

، ,پنیر ,توی ,مرغ ,مواد ,روغن ,را توی ,ریخته و ,بشه ، ,یکدست بشه ,پنیر پارمزان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سافت 98 baghbani2 کنکور مکشوف دانلود کتاب آموزشی pdf تبلیغ در گوگل یادگیری زبان انگلیسی در خانه فروشگاه اینترنتی تشکیلات یک فریضه است... کانون فرهنگی انقلاب اسلامی مشهد مقدس