میلانزای ایتالیایی نام دیگر خوراک شنیتسل آلمانی یا اسکالوپ فرانسوی ست و در امریکای جنوبی :
در آرژانتین و بولیوی و پاراگوئه و اوروگوئه و ونزوئلا و برزیل و مکزیک نیز این خوراک با نام میلانزه یا میلانزا طبخ میشود
بنا به سلیقه و یا ذائقه با سس کچاپ یا انواع دورچین ها مانند پاستا و برنج و سیب زمینی و سبزیجات سرو میشود . 
هرچه قطعات نازکتر باشد خوراک لطیفتر است . برای اینکه روغن کف نکند میتوان به جای تخم مرغ از شیر جهت آغشته کردن قطعات گوشت یا مرغ و ماهی استفاده کرد .
سینه یا ران مرغ یا گوساله یا بوقلمون و ماهی و خوک و آهو و . را از استخوان عاری میکنند و بعد روی سطح صافی با بیفتک کوب کوبیده و صاف میکنند و البته از بوقلمون و ماهی و خوک و گوساله و آهو هم تهیه میشود . 
قطعه گوشت مرغ در آرد ساده آغشته و بعد داخل تخم مرغ هم زده مخلوط با پودر سیر و پاپریکا و ادویه های دلخواه و نمک آغشته کرده و بعد در پودر نان خشک و سوخاری مخلوط با ادویه های دلخواه زده و در روغن سرخ میکنند 

کیک ماست باعطروطعم لیمو

طرز تهیه جوجه چیلی زعفرانی مخصوص

طرز تهیه میلانزای ایتالیایی

مرغ ,آغشته ,خوراک ,ماهی ,بوقلمون ,گوشت ,و ماهی ,و بعد ,خوک و ,ماهی و ,و آهو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرویس محتوای سورنا برنامه نویسی وب تلفن تحت شبکه تحقیقات دانشجویی و دانش آموزی برنامه درسی دکتر رضا صادقی لوگو ساز سه بعدی وبلاگدهی